Traineeships bij APG: je ontwikkelen én bijdragen aan het leven van 5 miljoen mensen

Een traineeship bij APG betekent jezelf continu ontwikkelen in een organisatie die midden in de maatschappij staat. Voor jonge talenten zien we een mooie toekomst bij APG.

 

Nadert het einde van je studie en heb je interesse in een traineeship? APG biedt talentvolle WO-afgestudeerden de kans op een veelbelovende start van hun carrière: een traineeship bij dé pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder die dagelijks werkt aan het inkomen van nu, straks en later van bijna 5 miljoen Nederlanders.

 

Een traineeship bij APG start op 1 oktober, duurt 2 jaar en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden. Opdrachten die zo goed mogelijk passen bij jouw kwaliteiten, studie en ontwikkelwensen én de doelstellingen van APG. Het doel is dat je na twee jaar helemaal klaar bent om door te stromen naar een vaste functie.

 

Om jouw ontwikkeling en carrière vorm te geven zorgen we dan ook dat je kunt deelnemen aan diverse opleidingen en trainingen, je krijgt per opdracht een inhoudelijke coach en gedurende je hele traineeship staat er een coach voor je klaar. We verwachten veel van jou, maar je staat er nooit alleen voor. Samen bouwen we aan jouw duurzame toekomst.

 

#ziejijtoekomstbijAPG

Zo kijken zij naar onze traineeships

Real estate, infrastructure, private equity… het is één grote snoepwinkel.

Zakaria Driouech

Trainee Finance & Risk

Als je door de selectie komt, krijg je er veel voor terug.

Christos Saltapidas

Quant trainee

Doordat je zoveel verschillende afdelingen ziet, ontdek je wat bij je past.

Odette Mutsaers

Trainee Investment & portfolio management

Ik zie Vermogensbeheer bij APG als een kennisbibliotheek met hoogopgeleide collega's.

Julian Steenman

Quant trainee

De traineeships van 2021

 

In 2021 biedt APG vier traineeships bij het bedrijfsonderdeel Vermogensbeheer. Het selectieproces is momenteel in volle gang, je kunt niet meer solliciteren.

 • Quant: Hét traineeship voor de WO’er die zich wil onderdompelen in de wereld van lange termijn beleggen. Voor degene die harder gaat lopen voor verantwoorde beleggingen bij een van de grootste vermogensbeheerders ter wereld. 
 • IT, Data, Digital:Hét traineeship voor de creatieveling die weet hoe je data omzet naar een gaaf product. Voor de WO’er die interesse heeft in vermogensbeheer, financiële markten en digitalisering en wil zien hoe door onze grote schat aan data het proces van back-, mid- en front-office verloopt. 
 • Finance & Risk: Hét traineeship voor de WO’er die wil kennismaken met finance én risk in de volle breedte, van enterprise risk tot asset of investment risk. Voor degene die risico’s niet mijdt en aan de slag wil met big data, modellen, risicoanalyses en digitalisering. 
 • Investment & Portfoliomanagement: Hét traineeship voor de WO’er die risico’s durft te nemen en wil bijdragen aan een digitale transformatie. Voor degene die verantwoordelijkheid aankan, zich wil verdiepen in asset classes en wil bijdragen aan de doelstellingen van APG, de koploper op het gebied van verantwoorde beleggingen. 

Een vliegende start van je carrière

 • Uitdagende opdrachten, met oog voor jouw talent
 • Bijdragen aan de doelstellingen van APG
 • Diverse soorten opleiding, training en coaching
 • Jij leert van ons en wij van jou. Continu leren is voor ons bijna vanzelfsprekend.
 • Young APG: je netwerk met andere jonge APG’ers
 • Een uitstekend salaris om je carrière te starten
 • Arbeidsvoorwaarden gericht op flexibiliteit

Zo verloopt het selectieproces

Waarom is dit jouw ideale traineeship?

Online sollicitatie

Ons team bekijkt je sollicitatie

Beoordeling

We leren je goed kennen

Een (capaciteiten)test en video

Passen we écht goed bij elkaar?

Matchdag

De definitieve uitslag

Ben je het geworden?

Welkom, nieuwe collega!

Aan de slag op 1 oktober

Een traineeship bij APG is een investering in jezelf waar je je leven lang de vruchten van plukt