Hoe IT ook verandert, bij APG verander je mee

 

Werken we over 5 jaar nog DevOps? Kunnen we met behulp van AI pensioenpremies beter en duurzamer beleggen? Kunnen we robotisering inzetten om onze pensioendienstverlening te verbeteren? Omdat miljoenen mensen op ons rekenen voor hun financiële toekomst, werk je bij APG elke dag aan de toekomst. Bij zo’n bedrijf is jouw ontwikkeling in goede handen.

Solliciteer nu op een van onze Young IT vacatures

IT

Junior Performance Engineer

Locatie
Heerlen

Dienstverband
32-38 uur

IT

Specialist Privileged Access Management

Locatie
Amsterdam, Heerlen

Dienstverband
32-40 uur

IT, Change & Innovation

DevOps engineer IAM (team Identity en Governance)

Locatie
Heerlen

Dienstverband
32-40 uur

APG is een IT-bedrijf

We zijn de grootste pensioenuitvoerder van Nederland en één van de grootste pensioenbeleggers ter wereld. We zitten over de hele wereld. We hebben grote kantoren in Heerlen en Amsterdam, maar ook vestigingen in de VS en Azië. IT vormt de basis van alles wat we doen. Van het innen van pensioenpremies, het uitkeren van pensioenen tot het beleggen van miljarden euro's pensioengeld. Dat vraagt om een modern IT-landschap dat meeschaalt en gebruik maakt van de meest recente ontwikkelingen en technieken in de markt. Om een datacenter dat altijd voldoende capaciteit biedt en een website- en applicatielandschap dat glansrijk door de performancetests heen komt. En natuurlijk een werkomgeving die 4.500 interne en externe medewerkers in staat stelt probleemloos digitaal (samen) te werken en die qua security voldoet aan de hoogste standaarden. Met de invoering van de nieuwe pensioenwet liggen er de komende jaren veel interessante IT-uitdagingen. Bovendien is een groot deel van de IT bij APG is inhouse ontwikkeld. Dat maakt dat je ontwikkelmogelijkheden eindeloos zijn.

 

Jouw ontwikkeling in goede handen

Als je bij APG komt werken, krijg je - naast een team en product owner die voor je klaar staan -  een eigen people manager. Die heeft maar één taak: jou helpen om je ontwikkeling in goede banen te leiden. Wil je een cursus volgen? Een ervaringsplek om eens iets anders uit te proberen? Naar een seminar? Je people manager is er voor je. Doordat je iemand hebt die altijd oog heeft voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, weet je zeker dat je groeit en stappen zet, of je nou de diepte of de breedte in wil. IT bij APG staat nooit stil. Net als jouw ontwikkeling.

 

#ziejijtoekomstbijapg

Hoe Kevin, Gonneke en Bram meeveranderen

Voor beginnende IT'ers is APG de ideale werkgever

Kevin Bex

System Engineer

Alles wat ik altijd heb gedaan als interimmer, komt samen in deze rol

Gonneke Cammel

People Manager Shared IT Services

Alles wat je kunt bedenken op IT-gebied, hebben wij in eigen huis

Bram Scipio

Service owner

Een vliegende start van je carrière in de IT

 

  • Werken met recente ontwikkelingen en technieken in de markt zoals Azure, Cloud en Lowcode.
  • Door onze agile en lean manier van werken met kwartaalplanningen, sprintoverleggen en verbeterupdates werk je naar een duidelijk resultaat toe.
  • Diverse soorten opleiding, training en coaching on en off the job. Maak bijvoorbeeld gebruik van de opleidingen op ons leerplatform Ikleer@apg of volg een cursus via onze Digital Academy.
  • Vergoeding van je studiekosten tot 100% zonder terugbetalingsregeling, zolang de kosten onder 10.000 euro per jaar blijven.
  • Jij leert van ons en wij van jou. Continu leren is voor ons bijna vanzelfsprekend.
  • We werken hybride, dus thuiswerken is mogelijk. Voor het thuiswerken ontvang je een vergoeding van 850 euro per 5 jaar om je werkplek ergonomisch in te richten en een internettegemoetkoming van 30 euro netto per maand.
  • Young APG: je netwerk met andere jonge APG’ers.
  • Een baan met maatschappelijke impact op de financiële toekomst van bijna 5 miljoen pensioendeelnemers.

IT bij APG staat nooit stil. Net als jouw ontwikkeling.