Jouw ontwikkeling staat centraal

Bij APG krijg je alle ruimte om te leren, je talenten in te zetten en te ontwikkelen, zodat jij iedere dag nóg beter wordt in wat je doet. Zo werk je aan je eigen ontwikkeling en kunnen we samen elke dag nog waardevoller zijn voor bijna 5 miljoen Nederlanders.

Opleiding, training en coaching

We helpen jou op alle denkbare manieren om te blijven leren. Kennis bijhouden en competenties ontwikkelen, het kan allebei. Maak gebruik van onze ruime inhouse en externe ontwikkelfaciliteiten via het leerplatform Ikleer@apg. Volg een training aan onze Digital academy, of spijker je pensioenkennis bij aan onze 'Pensioen van straks' academy. We geven iedereen bij APG een gratis account op het online trainingsaanbod van Good Habitz. En voor wie wat extra inhoudelijke of juist mentale hulp kan gebruiken, zoeken we een coach die bij jou past.

Leren is een kwestie van doen

Leren of op je werkplek, op een andere afdeling of van je collega’s. De een kiest voor een werkervaringsplek, de ander neemt regie in eigen hand en groeit op basis van feedback en feed forward van collega’s. Er zijn kansen genoeg. Heb je zelf ideeën, dan praten we er gewoon over!

Zo zien onze collega's de ontwikkelmogelijkheden bij APG

Al doende leer je de fijnere kneepjes van het pensioenvak.

Latifa el Haddar

Medewerker Werkgeversdesk

Wat een bedrijf doet, daar moet ik achter staan.

Jacqueline van de Laar

Business manager

Je eerste ingeving hoeft niet altijd de juiste te zijn.

Joeri Brinks

.NET ontwikkelaar

Ik wil mensen vooruit helpen.

Carla Voss

Medewerker financiële helpdesk

Traineeships

Ben je young professional, net afgestudeerd of heb je maximaal twee jaar werkervaring? Elk jaar starten we een aantal uitdagende traineeships op WO-niveau. Op onze traineeship pagina lees je er meer over.

Stages

Tijdens je studie zit je niet de hele tijd met je neus in de boeken, maar leer je ook in de praktijk. Wij bieden geregeld interessante stageplekken voor HBO- en WO-studenten. Je vindt ze op onze vacaturepagina.

Leiderschap zit in iedereen

Iedereen heeft leiderschap in zich, en dat stimuleren we graag. Sommigen vervullen een specifieke functie als leidinggevende. Als leidinggevende help je anderen te groeien, resultaten te halen en onze strategie te realiseren. Om dat goed te kunnen doen, krijg je alle kansen om ook te werken aan je eigen ontwikkeling. Dankzij diverse ontwikkel- en coachingstrajecten of intervisiegroepen leer je jezelf écht kennen en versterk je je competenties om te verbinden, duidelijkheid te scheppen en aan resultaat te bouwen, altijd startend vanuit de klant.