Kom jij jezelf ontwikkelen in één van onze startersfuncties?

Heb jij de mindset voor een van onze startersfuncties?

 

​Je kan niet vanaf dag één bij een bedrijf weten waar je ’t best tot je recht komt. Daarom krijg je bij APG de ruimte om dat te ontdekken. Want in een bedrijf met ruim 4.000 mensen zijn er altijd mogelijkheden. Wij zoeken nieuwe collega's die de mindset hebben om te groeien. Van MBO, HBO tot WO en van datascience tot finance. Kies jij voor een startersfunctie bij APG?

 

#ziejijtoekomstbijapg

Ga direct naar

Wordt het een startersfunctie in Heerlen of Amsterdam?

 

Of je voorkeur nu uitgaat naar de drukte van de Randstad of naar het glooiende Zuid-Limburg... zowel in Heerlen als Amsterdam kun je terecht in onze moderne kantoren die zijn ingericht volgens de nieuwste principes van het hybride werken. Hybride werken is ons uitgangspunt, met een combi tussen thuiswerken en elkaar ontmoeten op kantoor. Je wordt automatisch lid van Young APG. Zo ontmoet je razendsnel nieuwe mensen. Omdat onze kantoren niet bij elkaar om de hoek zitten, werken we veel digitaal samen. Voor onze internationale beleggingen zijn we zelfs te vinden in de VS, Azië en Brussel. 

Aankomende events voor starters

 

We vinden het leuk je in real life te ontmoeten en te vertellen over onze startersfuncties. Kom je ons opzoeken? De eerstvolgende events waar je ons vindt:

 

Bekijk onze startersfuncties voor MBO, HBO en WO

ICT, Data & Change

DevOps Engineer Azure specialist

Locatie
Amsterdam, Heerlen

Dienstverband
32-38

ICT, Data & Change

Security Administrator

Locatie
Heerlen

Dienstverband
38-38

Marketing & communicatie

Junior Communicatieadviseur

Locatie
Amsterdam

Dienstverband
32-38

Waar je ook start binnen APG, jij staat centraal

Heb je een vraag voor onze campusrecruiters?