Investments & Asset management bij een van de grootste pensioenbeleggers ter wereld

Bij ons is het beleggen in het groot

 

APG is een van de grootste pensioenbeleggers ter wereld. Bij ons is het beleggen in het groot. Ruim 500 miljard beheren we zo verantwoord mogelijk. Onze drijfveer? Het realiseren van een goed beleggingsrendement voor onze klanten op een manier die zo duurzaam mogelijk is. Zodat we daarmee kunnen bijdragen aan een goed en betaalbaar pensioen. Voor huidige en toekomstige generaties.

 

Dat doen we met 700 hoogopgeleide beleggingsprofessionals. Van ALM'ers die de beleggingsdoelstellingen - en strategie in kaart brengen,  finance en accounting professionals die de rapportagelijnen samen brengen, fiduciair managers die de beleggingsporftolio's samenstellen. Van portfoliomanagers die zorgen voor de beste beleggingsresultaten tot onze collega's die de beleggingsadministratie volledig in de vingers hebben. 

 

Beleggen met impact

Door onze omvang en wereldwijde aanwezigheid hebben we veel slagkracht om écht werk te maken van duurzaam beleggen. Om echt impact te hebben. Wij kunnen eisen stellen en waar nodig duurzaamheidscriteria afdwingen. Bij alle investeringen kijken we naar risico en rendement. Maar ook naar de impact van de investering op mens en klimaat.

 

Digitaal vermogensbeheer

We zitten middenin de digitale transformatie van ons vermogensbeheer, zodat miljarden pensioengeld die we in beheer hebben, nog efficiënter belegd kunnen worden en we nog beter aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen. We omarmen nieuwe technologie  integreren deze in onze processen en manier van werken. Want alleen wie verder kijkt komt verder.

 

#ziejijtoekomstbijapg

De toekomst vraagt om jouw inzicht

Account-& relatiemanagement

Senior Accountmanager Pensioenfonds

Locatie
Amsterdam, Heerlen

Dienstverband
32-40 uur

Account-& relatiemanagement

Adviserend Verzekeringsarts (Sociaal Medisch Onderzoek Oud-Militairen)

Locatie
Amsterdam

Dienstverband
32-40 uur