Bij APG zijn alle vacatures hybride

Bij APG geen verplichting om fulltime op kantoor te zitten. Wij hebben het hybride werken omarmd.

 

Thuiswerken is de duurzaamste manier van werken

Thuiswerken is ontspannen,  efficiënt en duurzaam. Niet in de drukke ochtendspits. Niet gestoord worden tijdens het schrijven van een memo. Geen reistijd, je eigen koffie, in je joggingbroek lopen en een wasje in de wasmachine gooien.

 

Hybride arbeidsvoorwaarden

Je thuiswerkplek is goed ingericht, want daar mag je per 5 jaar 850 euro aan besteden. Ook ontvang je een internetvergoeding van 30 euro per maand en kun je een expert inschakelen om je thuiswerkplek ergonomisch op orde te brengen.

 

 

Hybride werken is het uitgangspunt met een combi tussen thuiswerken en elkaar ontmoeten op kantoor

Workspace concept

Voor een brainstormsessie, samenwerkdag, om die nieuwe collega in te werken, voor het spontane gesprek bij de koffieautomaat, en ook voor de gezelligheid, hebben we onze kantoren ingericht volgens de nieuwste inzichten van het hybride werken. Ons workspace concept noemen we dat.

 

Samenwerkplekken, vergaderruimtes, belhokjes, geluidsdempende zitjes, stiltezones, veel groen, lekkere koffie & thee, een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Je vindt het allemaal op onze moderne kantoren in Heerlen en Amsterdam. De werkplekken zijn standaard uitgerust met twee beeldschermen en de bureaus zijn in hoogte verstelbaar voor collega's die staand willen werken.

 

Digitaal samenwerken zit in onze genen

Omdat onze kantoren in Heerlen en Amsterdam niet bij elkaar om de hoek zitten, waren we al voor Corona gewend om digitaal samen te werken. Voor een teamdag of samenwerkdag zoeken we elkaar - in Heerlen of Amsterdam - op, of spreken we af op een locatie in het midden van het land. Voor onze internationale beleggingen zijn we zelfs te vinden in de VS, Azië en Brussel.

Bekijk onze hybride vacatures

IT, Marketing & Communicatie

Stagiair Communicatie en IT voor Community of Practice Microsoft Azure

Locatie
Heerlen

Dienstverband
38-38 uur

IT

Junior Performance Engineer

Locatie
Heerlen

Dienstverband
32-38 uur

IT

Stagiair IT Service Center Amsterdam

Locatie
Amsterdam

Dienstverband
38-38 uur

Waar je ook start binnen APG, jij staat centraal