Elke klant heeft een eigen ritme en beleggingsideeën

Anna Szymkiewicz, Business Manager Fiduciair Management

 

"Ik zie mezelf als een probleemoplosser tussen klant – het pensioenfonds waarvoor we vermogen beheren – en APG. Weten wat de klant echt belangrijk vindt en daar op inspelen, dat is waar mijn werk binnen het team Fiduciair Management om draait. Dat betekent een flinke verantwoordelijkheid, want het is de enige afdeling die in direct contact staat met onze asset management klanten en opdrachten van hen aanneemt. Ik ben trots dat ik die rol vervul.

 

Fiduciair Management richt zich samen met twee andere teams op de aanscherping van het beleggingsproces. Mijn team is er voor het klantperspectief, de andere zijn gericht op respectievelijk risicomanagement en portfoliomanagement. Fiduciair Management is een relatief nieuwe afdeling binnen APG, die nog steeds in de ontwikkelings- en groeifase zit. Dat betekent dat er dus ook veel mogelijkheden zijn om zelf nieuwe trajecten te starten en te schaven aan bestaande.

Zo ziet senior business manager Anna Szymkiewicz werken bij APG, by Aad van Vliet

Een oplossing vinden voor de vraagstelling van de klant en ervoor zorgen dat deze uitgevoerd wordt, dat is mijn taak. Vaak zit die oplossing in het met elkaar verbinden van verschillende afdelingen, vereenvoudiging van processen en vastlegging daarvan. Dat houdt mijn werk afwisselend en interessant, want ik kom er voortdurend door in contact met verschillende collega’s. Elke dag is anders, en die focus op het klantperspectief en de goede teamsfeer zorgen voor een bepaalde flexibiliteit bij de andere leden en mijzelf. We leveren een directe bijdrage aan het tevreden houden van de klant. Dat maakt het bevredigend werk; je ziet resultaat.

 

Momenteel coördineer ik een traject waarin we onze producten en diensten met vier verschillende klanten afstemmen. Elke klant heeft een eigen ritme en beleggingsideeën, en het is steeds een kwestie van schakelen en afstemmen om te bepalen wat het best bij een specifieke klant past. Ik zorg ervoor dat de processen onder controle blijven, in de uitvoering en via voortgangsrapportages aan het managementteam. Als zij rustig kunnen slapen, heb ik mijn werk goed gedaan."

 

#ziejijtoekomstbijAPG

Ik ben trots op mijn rol.