Online inhousedagen traineeship op 14 en 23 maart

Online inhousedagen op 14 en 23 maart. Meld je aan!

 

Hoe het is om te werken bij één van de grootste pensioenuitvoerders én vermogensbeheerders ter wereld? Hoe jij kan bijdragen aan de financiële toekomst van bijna 5 miljoen mensen in Nederland? Welke uitdagingen komen kijken bij het duurzaam beleggen van ruim 600 miljard euro? Hoe we ons voorbereiden op het nieuwe pensioencontract? Hoe je je persoonlijk en professioneel snel kan ontwikkelen?

 

Schuif digitaal aan bij een van onze online inhousedagen op maandagmiddag 14 maart en woensdagochtend 23 maart en ontmoet trainees, mentoren en andere APG’ers die jou alles kunnen vertellen over de wereld van APG en de verschillende traineeships.

 

Programma

We beginnen met een gezamenlijke kick off waarna we opsplitsen in 4 groepen: één groep per traineerichting. Er zijn 2 break-out rondes, dus je kunt je voor 2 traineerichtingen aanmelden. Je kunt jouw 2 voorkeuren in je aanmelding vermelden, dan delen we je daarop in.

 

Voorafgaand aan het event ontvang je de link(s) waarmee je kan deelnemen. Dit kan eenvoudig vanaf je laptop, tablet of telefoon.

 

Voor wie?

Voor dit event ben jij van harte welkom. Er vindt geen voorselectie plaats. De inhouse events zijn bedoeld voor WO-masterstudenten en starters op de arbeidsmarkt. De voertaal tijdens het inhouse event is (net als bij het traineeship) Engels.